Als Wolven Huilen

Tweede druk van eerste roman van Mark Riské

“Als Wolven Huilen”, de debuutroman van Mark Riské krijgt een tweede herziene druk. Vanaf nu is de roman verkrijgbaar aan  15 € per exemplaar, afgehaald. Thuis bezorgd door b-post kost het 18 €.

Bestellen kan via mail (actsmark@yahoo.com) of telefonisch op 0472 644 524.

Henri Buelens is gelukkig getrouwd met Mirjam. In het sociaal leven van de gemeente Temse speelt hij een voorname rol. Tot een werkongeval, gevolgd door een pijnlijke ontdekking,  zijn hele geordende leventje overhoop haalt.

De roman speelt zich voor een deel af in het bloeiende Temse van begin jaren ’80. “De Boelwerf” bepaalde mee een deel van die welvaart. Deze scheepswerf telde toen 3500 werknemers.

De geschiedenis van “Als Wolven Huilen” gaat terug tot in 1985. Mark werd toen gevraagd om het scenario te schrijven voor een langspeelfilm. De roman zit echter iets anders in elkaar dan de film. Personages werden kleurrijker. De ervaringen van de opnames werden in de roman verwerkt en de plot werd aangepast.

We gaan ook een stukje terug in de geschiedenis: de nationale munten, de Boelwerf, … Ze bestaan nog in onze herinnering en in “Als Wolven Huilen”.

Zo hoor je het eens van een ander

“Tegen zo'n lachend smoeleke kan ik niet op maar de oude brombeer wil toch wel zeggen, en dat mag iedereen lezen , ik heb het boek gelezen en het is niet alleen een prachtig verhaal maar ook heel goed geschreven. Sinds ik het heb gelezen ben je nog eens 100% in mijn achting gestegen. Krijg nu geen dikke nek want zoals je bent vind ik jou een fijne vriend. Prachtig voor die 2de druk en ik hoop dat je tweede boek de eerste nog mag overtreffen. Ik sta te popelen om hem te lezen  Groetjes en tot dat tante CORONA terug is naar China ... “
Jean Maryn

Contact

info & reservatie:

info@actspro.be

0472 644 524

reservaties@actspro.be

  • Facebook Social Icon

telefonisch

0472 644 524

Maandag - Vrijdag: 12u tot 17u
Op speeldagen van drie uur tot twee uur voor aanvang voorstelling.

© 2020 Mark Riské

Actspro vzw - Rubenslei 19/5 - 2018 Antwerpen - RPR 0838 569 651 - Ondernemingsrechtbankt Antwerpen - Afdeling Antwerpen